Healing

Reiki Healing Distans

Reiki healing fungerar lika bra på distans som vid fysisk beröring. Energi kan färdas över obegränsade avstånd och eftersom Reiki består av livsenergi gäller det samma för Reikibehandlingar.

En fullständig Reikibehandling på distans går till på samma sätt som en vanlig fysisk behandling. Skillnaden är bara att klienten och Reikiterapeuten befinner sig på olika platser och i stället ser varandra på en skärm. Du befinner dig alltså hemma eller på en plats där du kan landa bekvämt i stillhet. Vi har kontakt via telefon innan och efter behandlingen. Jag ringer upp dig på bokad tid.

Reiki är en behandlingsmetod för stressreducering där kropp och själ går ner i djup avslappning. Det är en holistisk metod som behandlar kroppen, sinnet och själen på samma gång vilket skapar många fördelaktiga effekter. Framförallt djup avkoppling och ihållande känslor av lugn, trygghet och välbefinnande. Reiki har sitt ursprung i Japan och bygger på kinesisk medicin som menar att Ki genomströmmar allt levande. ”Rei” betyder universell och ”Ki” betyder livsenergi. Under en Reikibehandling aktiveras Ki-flödet och sätter igång kroppens egna självläkningssystem. Flödet frigör även vårt ”må bra”-hormon oxytocin vilket bidrar till att stressnivån sjunker i kroppen.

Hur går det till?

Du lägger dig bekvämt tillrätta hemma i lugn och ro. Med musik eller utan, du väljer det som känns bäst för dig. Du försöker slappna av och får gärna blunda, meditera eller bara lyssna på musiken i bakgrunden. Jag skickar reiki healing på distans, känner in om det finns några obalanser i energiflödet som vi ska jobba med. Efteråt samtalar vi en stund om det som dykt upp, du får chans att dela med dig av din upplevelse och ev ställa frågor.

Du kan uppleva en varm pirrande känsla i kroppen när energin jobbar. Efter en stund brukar man känna hur musklerna sakta slappnar av och spänningar släpper. Upplevelserna kan variera från gång till gång. Efter behandlingen brukar de flesta känna sig lugna och avslappnade, och energin i form av en varm pirrande känsla kan sitta i flera dagar efteråt. Hos vissa sätts en detox igång vilket kan kännas som lätt illamående, huvudvärk eller trötthet. Det är inget farligt och går över relativt snabbt, en vanlig och naturlig reaktion av healingen som du får.

Du swishar betalningen och får kvitto till din email. Reiki healing är godkänt som friskvård enligt Skatteverket. Jag tar även Epassi.