Sofie carlsson

Om mig

 

Vem är jag?

Det är jag som är Sofie – en glad, omtänksam, varm, nyfiken och utforskande person som brinner passionerat för hälsa, läkning samt personlig och andlig utveckling. 

Om du råkar vara en astrologinörd som mig kan det vara intressant att känna till mina ”3 stora”: 

  • Solen i praktiska och jordnära Jungfrun
  • Ascendenten i intuitiva och känslosamma Fiskarna
  • Månen i eldiga och passionerade Väduren

 

Jag är vad man brukar kalla HSP (highly sensitive personality) – högkänslig. 

Alltid haft med mig det mediala och varit i kontakt med andevärlden sedan jag var liten. Utvecklade en rädsla för andra sidan när jag växte upp och har stängt ner det periodvis men som vuxen utvecklat den sidan och lärt mig hantera det, idag har jag en stark, stabil och fin kontakt uppåt samtidigt som jag står stadigt här på jorden.

Utbildning

Jag är utbildad hälsocoach med certifiering inom svensk klassisk massage och stresscoachning samt diplomerad personlig tränare och kostrådgivare. 

Är reiki master och har arbetat med reiki healing i drygt 3 år. Jag är även utbildad inom öron akupressur, astrologi och kinesisk medicin. 

Har dessutom gått en mängd olika kurser och workshops inom andlighet och personlig utveckling. 

Intressen

Jag älskar att lära mig nya saker och nördar väldigt gärna ner mig på djupet i frågor som rör psykisk, fysisk och själslig hälsa. 

På min fritid pysslar jag gärna i köket, läser böcker, leker med alla mina tarotkortlekar, dansar, reser, mediterar samt rör mig och vistas i naturen på alla möjliga sätt och vis. Kallbad har blivit en ny favorit senaste året. 

Så tycker mina klienter

Recensioner

"Känner mig alltid så välkommen och bra bemött av Sofie! Hon är riktigt riktigt duktig och det känns nästan som att man har en ny rygg & nacke när man går hem. Bästa massören!"
Sofia Johansson
"Sofie är en fantastisk massör och väldigt lyhörd för ens behov. Jag har gått till henne flera gånger och har aldrig varit mindre än supernöjd. Rekommenderas verkligen!"
Josefina Eriksson
"Jag fick en otroligt välgörande behandling med massage och reiki i kombination. Sofie var så skicklig, inkännande och med en djup förståelse för hur hon på bästa vis kan ge healing och starta en läkeprocess i kropp, sinne och själ. Rekommenderar denna behandling starkt!"
Nina Tomasson
"Healing behandlingen med Sofie var väldigt fin och jag kände hur energierna jobbade långt efteråt, på kvällen kände jag mig totalt avslappnad och "renad". Stark och otroligt skön känsla. Fick också med mig budskap som var på pricken det jag behövde höra just nu. Tacksam för en fin stund. Kommer gärna tillbaks och tar då en längre behandling. Stor rekommendation!"
Hanna Martinsson
"Spenderade en timma med Sofie igår på healing, det var en sådan häftig upplevelse. Känner mig väldigt fridfull och hoppfull, som att något jobbigt bara släppte efteråt. Mycket nöjd och tacksam, kommer definitivt tillbaka."
Christina Konradsson
"Första gången hos Sofie och som jag provar healing. Är så imponerad över hur min känsla inombords skiftade efter behandlingen, kan verkligen rekommendera reiki om man går i tankarna att testa något nytt eller när något inte känns helt bra i kroppen. En magisk upplevelse med jättefint och intimt samtal efteråt där jag fick möjlighet att släppa fram en del känslor. Tacksam för det fina och trygga bemötandet."
Susanne Holmgren

Du är värd detta ögonblick

Välkommen att unna dig en stund bara för dig

Hitta till mig

Kontakt

Adress

Norra Strömgatan 14, Alingsås (FUNKs lokal)

spirrihalsa@gmail.com

+46 70 309 17 85

Boka tid

Boka din tid via bokadirekt.se