Massage

Gravidmassage

Välkommen på massage under hela din graviditet. Massagen förebygger spänningar i rygg, nacke och säte samt hjälper till vid svullna ben och fötter/händer. Det minskar även nivåerna av stresshormoner och lindrar besvär av foglossning och gravid-ischias.

Hur går det till?

Det bäddas upp med särskilda kuddar så att du kan ligga på mage under behandlingen. Anpassning sker alltid efter dina behov och så som är bekvämast för dig.

Betalning sker via swish, kort eller epassi. Går att få kvitto att lämna till arbetsgivaren gällande friskvårdsbidrag.

Boka din tid via knappen nedan. Jag är flexibel och anpassar mig efter dina behov på plats, så skulle du ångra vilken typ av massage du bokade så löser vi det på plats. 

Kom som du är, inget särskilt behövs. Jag rekommenderar att ta av smycken innan, framförallt halsband. Fördelaktigt att komma fram minst 5 minuter innan så du hinner varva ner lite innan behandlingen. Slå dig ner i väntrummet så hämtar jag dig när det är din tur.

Se gärna till att du har lite fri tid efter behandlingen, man kan känna sig djupt avslappnad, lite trött och ”groggy” efter massagen och då är det skönt att kunna ta det lugnt en stund.