Event

28 april 2024 kl. 18:00

Öron akupressur, healing och personligt budskap

Varmt välkommen till en avkopplande stund med fokus på att lugna nervsystemet och minska stress.
 
Önskar du förbättra din sömn, känna dig lugnare och få ökad energi? Då är det här eventet för dig!
 
Vid ankomst får du öron akupressur enligt konceptet NADA, det innebär att jag sätter frön med plåsterlappar på 6 punkter i örat som tillsammans påverkar din kropp inifrån för att lugna nervsystem och organ. Sedan får du landa på mattan med filtar och bolster för guidad meditation och reiki healing med handpåläggning. Avslutningsvis får alla chans att få en liten tarotläggning med personligt budskap.
 
Kom som du är, du behöver inte ha med dig något, men ha gärna bekväma kläder och se till att du har lugn och ro efteråt (och inte behöver rusa vidare någonstans).
På plats finns yogamatta, bolster, filtar och ögonkudde att nyttja.
Te och vatten finns framdukat i rummet. Efter healingen finns tid och utrymme för en stunds samtal.
 
Efter behandlingen samtalar vi i grupp om upplevelser och jag förmedlar kanaliserade budskap. Det finns även chans att hänga kvar en stund efteråt och dra några tarotkort med mig.  
 
• Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård enligt Skatteverket och du kan därmed lämna in kvittot till din arbetsgivare.
 
Investering: 333 kr
April 2024

Yinyoga och healing

Varmt välkommen till en avslappnande och mysig stund tillsammans med mig och Hanna som guidar dig igenom mjuka yogapositioner för att du sedan ska landa i stillhet på mattan för att ta emot healing. Avslutningsvis samtalar vi en stund efteråt för de som önskar vägledning och budskap. 

Boka din plats via bokadirekt, länk nedan. 

När: April, datum släpps inom kort (pågår ca 2 timmar)

Investering: 333 kr

10 mars 2024

Nymåne-workshop med tema rotchakrat

Välkommen till en rogivande stund tillsammans med mig och Sanna Samtal där vi tillsammans grundar oss i naturen under energierna från nymånen i Oxen.

Workshopen passar dig som vill grunda dig, hitta mer stabilitet och harmoni inombords och känna gemenskap och samhörighet med andra själar. 

Vi ses i skogen för att njuta av en långsammare meditativ promenad följt av skogsbad, healing, kakao och samtal med budskap. 

Tillsammans grundar vi oss, lugnar nervsystemet och kommer närmare Moder Jord. Med healing läker vi och fyller på med livskraft i våra hjärt och rotchakran. 

När: Torsdag 9 maj kl. 11:00

Plats: Återkommer med info närmare inpå.

Investering: 333kr betalas via swish vid bokning.

Begränsat antal deltagare. 

Bokningsvillkor: Kostnadsfri avbokning fram till 7 dagar innan. Därefter kan man hitta en ersättare till sin plats om man får förhinder.

tillåt dig att koppla av

Välkommen till en stund bara för dig